Taler>Gudstenester er avlyst inntil vidare pga Covid-19 (oppdatert 03.01.21)
03.01.2021
Gudstenester er avlyst inntil vidare pga Covid-19 (oppdatert 03.01.21)
Regjeringa kom 3. januar med nye tiltak pga Covid-19 og negativ utvikling.

Tiltaka gjeld i første omgang til 18. januar. Regjeringa seier mellom anna:

"Maksimalt ti personer på innendørs idrettsarrangement, kulturarrangement, seminarer, livssynssamlinger, seremonier mv., likevel 200 personer hvor alle i publikum sitter i fastmonterte seter. I begravelser kan det være opp mot 50 personer, selv om setene ikke er fastmontert.

De fleste av disse arrangementene vil uansett ikke være i tråd med nasjonale anbefalinger og bør derfor utsettes eller avlyses."

Misjonskirka har ikkje faste sitteplassar og vi kan difor ikkje arrangere Gudsteneste i lokala våre slik dei nye reglane er. I første omgang har Misjonskirka avlyst Tweens/Ung 8. januar og Gudsteneste komande søndag 10. januar.

Vi er veldig lei oss for at vi ikkje kan møtest til Gudsteneste og fellesskap, men vi må som alle andre være lojale og bidra til at ein får kontroll over Covid-19 smittesituasjon.

Helsing styret v/Jakob Enerhaug

Os misjonskirke