Taler>Livestream Gudsteneste i perioden med Koronavirus (Covid-19)
Livestream Gudsteneste i perioden med Koronavirus (Covid-19)
Kjære venner av Os misjonskirke! I denne tida med Koronavirus (Covid-19) kan vi ikkje møtest til Gudsteneste eller husgrupper før tidlegast etter påske.

Os misjonskirke rettar seg etter retningslinjene til Bjørnafjorden kommune. Då må vi finne alternative måtar å få ta del i Gudsteneste og i mindre grupper.

Heime i min familie har vi søkt opp og sett på livestream Gudsteneste til Randesund misjonskirke søndagar kl 11. Vi syns det fungerer veldig bra, med inspirerande lovsang og tale! Vi har også sett på livestream Gudsteneste til Salt Bergen, det var også veldig bra.

Leiarskapet oppfordrar alle til å gå inn på Facebook-sida til Randesund misjonskirke og finne link der til livestream Gudsteneste, kvar søndag kl 11.

Vi vil oppfordre alle til å være kreative og finne alternative måtar å ha fellesskap på, via sosiale medier eller telefon! Ta gjerne kontakt med den du blir minna om eller som du veit er åleine.

Helsing
Jakob Enerhaug
på vegne av styret
tlf 95089563 / epost jenerhaug@yahoo.no