Årsmøte 2019

Torsdag 7. mars møttest vi til menighetens årsmøte til inspirasjon, felles måltid, gjennomgang av årsmelding og rekneskap samt val av styre.

Årsmeldinga syner stor aktivitet med fokus på born og unge gjennom "Tweens", "Ung", konfirmantarbeid samt Barnekirke under gudstenenste. Veldig bra!
Vi møtest til gudsteneste ca annankvar søndag og til bøn og lovsangsmøte mange av dei andre søndagane. I vekene møtest vi i fire husgrupper (to for kvinner og to for menn).

Nytt styremedlem vart Maren Nygard. I tillegg vart Møyfrid Hovda Enerhaug og Tarjei Engesæth vald for ein ny periode.
Styret består no av Lívia De Souza Hodne (leiar), Ragnhild Hellerud, Alf Opedal, Maren Nygard, Møyfrid Hovda Enerhaug og Tarjei Engesæth.

Trond Sivertsen hadde sagt nei til gjenval etter mange år i styret og vart takka av med gode ord og blomar.

Gudstjeneste 15. September kl 11

Søndag taler Tarjei Engesæth! Det er også nattverd... Les hele

Familiesamling og misjonsmøte 1. September

Ta med deg familie og venner og kom du også! Dette... Les hele