Gudstjeneste 13. januar kl 11

Søndag taler Lívia Cerqueira de Souza Hodne om "Hvilken kultur lever du i?". Få med deg det! Livia er en kunnskapsrik og inspirerende forkynner som til daglig jobber som spansk/engelsklærer i den videregående skole.

Os misjonskirke er et voksende kristent fellesskap som satser på familiene og har egen Barnekirke for barna.

Vi har hyggelige og romslig lokaler i Kolskogen i Os. Etter å ha utvidet og pusset opp lokalene våre i fjor sommer kan vi tilby gode lokaliteter både i møtesalen og i egne lokaler for Barnekirken.

Barnekirken er delt inn i to aldersgrupper og vi baserer arbeidet vårt på "Sprell levende" fra Søndagsskolen Norge. Du kan lese mer om det HER
Ta med deg barna og kom til Os misjonskirke. La de være med på Barnekirken og få del i en gøy og spennende trosformidling!

Du finner fram til oss HER.

Velkommen til Misjonskirka!

"Hvilken kultur lever du i?"

I Gudstjenesten 13. januar 2019 talte Lívia De Sou... Les hele

Leir på Sætervika